Emiza Jewellery: 6 Jaar, een reis van betekenisvolle juwelen en emoties

Emiza Jewellery: 6 Jaar, een reis van betekenisvolle juwelen en emoties

 

Liefste lezers,

Op 4 januari vieren we een bijzondere mijlpaal bij Emiza Jewellery - ons 6-jarig bestaan! Het is een reis geweest vol creativiteit, passie en vooral, de liefde die we ontvangen van onze geweldige klanten.

Over Ons

Emiza Jewellery, opgericht in 2018 door een gepassioneerd koppel hier in België (ja, dat zijn wij!), begon als een droom die werkelijkheid werd. Wat ooit begon als een hobby, evolueerde al snel tot een eigentijds zilveren juwelenmerk dat eenvoudige elegantie omarmt. Onze sieraden, gemaakt van 925 Sterling zilver, stralen ingetogen glamour uit en zijn tijdloze stukken die bedoeld zijn om te koesteren.

Wij streven ernaar hoogwaardige, betaalbare ontwerpen te creëren die geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Onze collecties bieden de mogelijkheid om solo te schitteren of gecombineerd te worden in uw eigen unieke sieradencombinaties - hals-, oor- en armfeestjes!

Bovendien zijn al onze stukken ontworpen met duurzaamheid in gedachten, zodat u ze met trots op de lange termijn kunt dragen.

Een persoonlijke noot van Azime

Hallo, ik ben Azime, het gezicht achter Emiza Jewellery. Mijn passie voor juwelen komt voort uit liefde voor eenvoudige elegantie en tijdloze schoonheid. Het woord 'Emiza' is eigenlijk mijn naam omgekeerd, wat de persoonlijke toets aan ons merk geeft.

Ik ben 34 jaar oud en naast het runnen van Emiza Jewellery, ben ik ook een trotse moeder van een levendige 3,5-jarige zoon. Mijn leven draait om juwelen ontwerpen, Pilates, koken en het koesteren van kostbare momenten met mijn gezin.

Dankwoord

Namens het hele Emiza-team wil ik onze gewaardeerde klanten bedanken voor zes fantastische jaren. Jullie vertrouwen en liefde voor onze creaties betekenen alles voor ons.

Liefs,

Azime
Emiza Jewellery

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.