Hoe neem je een perfecte vingerafdruk voor gepersonaliseerde sieraden?

Benodigdheden:

  1. Potlood
  2. Wit papier
  3. Plakband
  4. Smartphone met camera of scanner

 

Stap 1: Teken een vierkant of rechthoekig vlak van ongeveer 3 bij 3 centimeter op het witte papier met behulp van het potlood. Zorg ervoor dat het vlak groot genoeg is om je vinger volledig in te kunnen wrijven.

 

Stap 2: Wrijf stevig met je vinger in het getekende vlak op het papier. Zorg ervoor dat je vinger goed bedekt is met potloodgrafiet. Dit zorgt voor een duidelijke afdruk van je vingerafdruk op het papier.

 

Stap 3: Plak een stukje doorzichtig plakband over het gebied waar je vingerafdruk is achtergebleven. Druk het plakband voorzichtig aan om ervoor te zorgen dat het de afdruk volledig bedekt.

 

Stap 4: Druk het stukje plakband stevig aan op het witte papier. Zorg ervoor dat de vingerafdruk duidelijk zichtbaar is op het papier. Het plakband zal de afdruk vasthouden en het gemakkelijker maken om een goede foto te maken. 

Stap 5: Maak een foto van de vingerafdruk met een smartphone of camera in goed daglicht. Zorg ervoor dat de lijntjes van de afdruk duidelijk zichtbaar zijn. Upload vervolgens het HQ (hoogwaardige) bestand van de afdruk op onze webshop bij het gewenste product.

Bekijk onze Instagram Reel.

Bekijk onze TikTok video. 

Als je vragen hebt, problemen tegenkomt of twijfels hebt tijdens het proces, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen! 

 

Veel succes! 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.